Website in de schijnwerper: Reparatiekampioen
Website in de schijnwerper: Reparatiekampioen

Op de website van De Reparatiekampioen kunt u offertes opvragen voor een groot aantal reparaties aan uw auto.

Zo zijn er speciale wesites voor het aanvragen van een offerte voor een nieuwe koppeling, trekhaak, remmen, onderhoud, distributieriem, airco en schokdempers.

Het aanvragen én het verwerken van de offertes is zo eenvouidig mogelijk gemaakt. Hiervoor heeft Noordoost.nl een Joomla-extensie ontwikkeld die de komende maanden kan worden uitgebreid met nieuwe functionaliteit.

Een greep uit de speciale onderdelen van deze website:

Gegevens RDW via kenteken

Bij de aanvraag wordt bij het invullen van het kenteken de informatie van de auto automatisch opgehaald bij het RDW. Zo kan de aanvrager direct controleren of het juiste kenteken is ingevuld.

website reparatiekampioen 2

Na het invullen van het kenteken verschijnt automatisch de informatie over de auto zoals die bij het RDW bekend zijn

 

Dichtstbijzijnde garage

Er zijn verschillende garages bij de Reparatiekampioen aangesloten. Voor de aanvrager van de offerte is het dan handig om te weten welke garage het dichtst in de buurt is. Na het invullen van de postcode wordt automatisch de mogelijkheid gegeven om te kiezen uit drie garages, waarbij de afstand wordt aangegeven t.o.v. de woonplaats van de klant.

website reparatiekampioen 3Na het invullen van de postcode worden de drie dichtstbijzijnde garages getoond

Offertes verwerken

Via een uitgekiende back-office is het voor de Reparatiekampioen eenvoudig om de offertes te verwerken. Dit systeem, een Joomla extensie die door Noordoost.nl is ontwikkeld, zal continue worden verbeterd, afhankelijk van de gebruikservaring en wensen van de Reparatiekampioen.

website reparatiekampioen 4Het backoffice systeem voor h et verwerken van de offertes is eenvoudig in gebruik.

Responsive

UIteraard is ook deze website volledig responsive, zodat het aanvragen van offertes via de mobiele telefoon heel eenvoudig is.

Bekijk de website www.reparatiekampioen.nl